DAGIO

 

Dagio, de leukste kleding voor hippe heren

Hier bij Mister Big willen we onze klanten voorzien van de mogelijkheid om een keuze te maken uit een indrukwekkend aanbod aan Dagio grote maten herenkleding. De kleding van het merk Dagio wordt door heel veel mannen met een maatje meer iedere dag opnieuw met veel plezier gedragen. Kiezen voor Dagio kleding is dan ook kiezen voor erg mooie kledingstukken die niet alleen beschikken over een prima kwaliteit, maar die daarenboven ook nog eens beschikbaar zijn in de meest uiteenlopende vormen. Welke kleding voor mannen met een maatje meer u ook met andere woorden wenst te bestellen, u vindt ze allemaal terug in het Dagio assortiment hier bij Mister Big!

 

Dagio kleding, verkrijgbaar in diverse maten

Kiezen voor Dagio grote maten herenkleding is kiezen voor kledingstukken die niet alleen zijn voorzien van een mooie uitstraling, maar die daarenboven ook nog eens zitten als gegoten. Vreest u dat de Dagio kleding toch niet helemaal geschikt is voor u? Wij denken van wel! De kleding van dit merk is namelijk verkrijgbaar in zes verschillende maten wat ze voor een grote groep mannen geschikt maakt. Wanneer u met andere woorden op zoek bent naar een mooie T-shirt of een comfortabel Dagio broekje voor mannen met een maatje meer mag het in ieder geval duidelijk zijn dat u daarvoor hier bij Mister Big aan het juiste adres bent!

 

Maat Breedte van de T-shirt Lengte van de T-shirt
3XL T-shirt 72 cm 84 cm
4XL T-shirt 76 cm 86 cm
5XL T-shirt 80 cm 88 cm
6XL T-shirt 84 cm 90 cm
8XL T-shirt 92 cm 94 cm

 

De breedte van de T-shirt is gemeten van de ene zijnaad naar de andere zijnaad, ter hoogte van de onderkant van de mouwen. De lengte is gemeten vanaf het midden van de nekband aan de achterzijde van de T-shirt, recht naar beneden. Raadpleeg ook de afbeelding voor meer informatie.

 

Hippe grote maten herenkleding van Dagio

Naast bovenstaande is het ook nog eens zo dat de Dagio grote maten herenkleding steeds is voorzien van een opvallende print. Dit zorgt er voor dat ze een zeer hippe uitstraling heeft die heel wat mannen zal weten te bekoren. Bent u na het lezen van bovenstaande ook geïnteresseerd in het bestellen van Dagio grote maten herenkleding en wilt u dit graag kunnen doen tegen de scherpst mogelijke prijs? Dan kunnen we alleen maar zeggen dat u daarvoor hier bij Mister Big aan het juiste adres bent. Tot slot hebben we nog een extra interessant voordeel voor onze klanten in petto. Bestelt u namelijk voor een bedrag van minimaal 100 euro, dan wordt uw bestelling volledig gratis verzonden!

 

 

Misterbig.nl: Uw Specialist in Grote Maten

Bij Misterbig.nl bieden wij kwalitatieve herenkleding voor de grotere maten.

Waar stijl en comfort samenkomen: dat is Misterbig.nl.

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »