Verzenden & retourneren

 

Gratis verzenden met PostNL bij bestellingen vanaf € 50 (= 1 á 2 werkdagen)

Standaard verzendkosten met PostNL € 5,50 (=1 á 2 werkdagen)

Gratis retourneren bij bestellingen vanaf € 50 met PostNL (=3 á 4 werkdagen)


VERZENDEN

Bestellingen van een bedrag vanaf € 50 worden gratis verzonden. Indien het aankoopbedrag kleiner als € 50 is zijn de verzendkosten voor uw rekening en bedragen standaard € 5,50, welke u op de factuur kunt terugvinden.

PostNL

Als u voor 16:00 uur (ma/vr) besteld en alle artikelen op voorraad zijn, versturen wij nog dezelfde werkdag uw bestelling of uiterlijk de volgende werkdag. Bestellingen gedaan in het weekend worden de daaropvolgende maandag of dinsdag verzonden. De bestelling wordt na verzending in de meeste gevallen de volgende werkdag bij u thuis of op het door u gekozen afhaalpunt afgeleverd.

Zodra PostNL de verzending bij ons heeft opgehaald, ontvangt u per e-mail de track- en trace-code. Kijk op www.mijnpakket.nl. Vul de track- and trace-code in en volg uw pakket. Kunt u uw bestelling niet terugvinden? Bel ons dan via 06-24765396 (tussen 10:00-21:00 uur). We vragen naar het ordernummer.

PostNL bezorgt pakketten van maandag t/m zaterdag.

Afhaalpunt

Indien u hebt gekozen voor afhalen van uw pakket op een Afhaalpunt krijgt u een email van PostNL zodra het pakket is aangekomen op het door u gekozen Afhaalpunt.
Vanaf dat moment kunt u uw pakket afhalen. Uw pakket blijft 14 dagen beschikbaar op het betreffende afhaalpunt. Indien u na 14 dagen het pakket nog niet hebt opgehaald, wordt het naar ons teruggestuurd. Na ontvangst storten wij het aankoopbedrag minus alle (verzend-)kosten terug op uw rekening.

Transportgarantie

Alle zendingen worden door Mister Big verzekerd. Ongebruikte beschadigde artikelen worden kosteloos door Mister Big vervangen.


BESTELLING ANNULEREN

U kunt uw bestelling binnen 48 uur annuleren. Dit kan alleen als we uw bestelling nog niet hebben verstuurd. Bij twijfel of hebt u een vraag, neem contact op met onze Klantenservice via 06-24765396 (tussen 10:00-21:00 uur). We vragen naar het ordernummer.


RETOURNEREN

Wanneer u niet tevreden bent over uw aankoop of u wilt uw aankoop ruilen, dan kunt u uw aankoop binnen 30 dagen na ontvangst retourneren (m.u.v. ondergoed en sokken indien de verpakking is aangebroken). Nadat wij de artikelen retour hebben ontvangen storten wij het aankoopbedrag terug of ruilen wij uw aankoop kosteloos om. Artikelen kunnen alleen geretourneerd worden wanneer deze ongedragen zijn en niet beschadigd of vervuild door (dieren-)haren zijn.


PostNL (gratis retourneren = aankopen vanaf € 50)

Bij bestellingen vanaf € 50 kunt u uw aankoop gratis retourneren via PostNL. Volgt u alstublieft de retourinstructies van het retourformulier op dat bij uw bestelling is gevoegd. Per bestelling krijgt u eenmaal een DPD retouretiket op verzoek (per email) toegezonden. Dit etiket kunt u printen en op uw retourzending plakken en afgeven bij PostNL.


PostNL (op eigen kosten = aankopen kleiner als € 50 of andere vervoerder)

Indien uw bestelling minder als € 50 is of u wilt toch liever met een andere vervoerder retourneren, zijn de retourkosten voor eigen rekening. Volgt u alstublieft de retourinstructies van het retourformulier op dat bij uw bestelling is gevoegd. U bent zelf aansprakelijk voor de aankomst van het pakket. Bewaar het afgiftebewijs van de vervoerder dus goed.

Het retouradres is: Mister Big
                            T.a.v.: Klantenservice
                            De Run 4479
                            5503LS VELDHOVEN

 

Geen retourformulier
Wanneer u het retourformulier kwijt bent geraakt, neem contact op met onze Klantenservice via 06-24765396 (tussen 10:00-21:00 uur). Wij vragen naar het ordernummer.

 

STICHTING WEBSHOP KEURMERK

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt( moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

  

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »