Betaalmethoden


IDEAL

U kunt betalen via iDEAL als u gebruikmaakt van internetbankieren via ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, SNS Regiobank, ASN Bank, Friesland Bank of Fortis Bank. Betalen via iDEAL gaat op dezelfde manier als internetbankieren. U heeft uw bankpas en identificatiemethode nodig.

Wij berekenen geen kosten voor betaling via IDEAL en Betaling via iDEAL is gratis.


KLARNA FACTUUR

Achteraf betalen met Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!
Als u kiest voor Klarna Factuur ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur vindt u bij uw bestelling. De betaling hiervan dient u binnen 14 dagen aan Klarna te voldoen, zoals aangegeven op de factuur. Door voor deze betaalmethode te kiezen gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna Factuur.

De betaaltermijn is onafhankelijk van de retourtermijn van 30 dagen. Na het voldoen van de factuur blijft u het recht houden om binnen 30 dagen te retourneren. Na het verwerken van uw retourzending zal het aankoopbedrag worden teruggestort op het rekeningnummer waarmee u de bestelling betaald heeft.

Bij het retourneren van de gehele bestelling wordt de overeenkomst met Klarna automatisch ontbonden.

Let op: vul uw gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk in. Op basis van uw gegevens vindt een kredietcheck plaats. Deze check kijkt of u in aanmerking komt om met Klarna te betalen. Lukt het de eerste keer niet, geen nood - dit kan ook door een typefout komen. Controleer daarom uw gegevens en probeer het gerust nog een keer. Wordt u onverhoopt toch geweigerd door Klarna, dan bieden wij u een alternatieve betaalmethode aan.

Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn en moet het verzendadres en factuuradres gelijk zijn.

Stapsgewijs betalen met Klarna!

  • Bestel en betaal via Klarna Factuur.
  • Vul uw gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk in.
  • Uw bestelling wordt verzonden en u ontvangt bij de bestelling uw factuur.
  • Betaal uw factuur binnen 14 dagen zoals aangegeven.
  • Door te kiezen voor deze betaalmethode gaat u akkoord met de voorwaarden van Klarna.
  • Er worden € 2,95,- administratiekosten in rekening gebracht.
  • Eerst zien, dan pas betalen. Veilig en simpel.

Heeft u nog vragen, of komt u niet door de kredietcheck? Neem dan contact op met de klantenservice van Klarna.
Email : [email protected]
Telefoon : 020 808 2852


KLARNA ACCOUNT

In termijnen betalen met Klarna Account

Als u kiest voor Klarna Account ontvangt u een factuur thuis, waarbij u zelf kunt bepalen of u deze in zijn geheel of in termijnen wilt betalen. Wanneer u kiest voor een deelbetaling, ontvangt u maandelijks een overzicht waarop al uw aankopen met deelbetaling worden gezet. Het bedrag dat u dan maandelijks moet betalen is minimaal € 6,95, maar altijd tenminste 1/24ste van het totaalbedrag. Uw order mag maximaal een waarde hebben van € 250,-. Door voor deze betaalmethode te kiezen gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna Account.

Bij het retourneren van de gehele bestelling wordt de overeenkomst met Klarna automatisch ontbonden.

Heeft u nog geen Klarna account? U ontvangt nadat u de bestelling heeft geplaatst eerst een aanvraagformulier thuis welke u moet ondertekenen en retourneren aan Klarna. Vanaf dan kunt u gebruikmaken van Klarna account.

Heeft u nog vragen, of komt u niet door de kredietcheck? Neem dan contact op met de klantenservice van Klarna.
Email : [email protected]
Telefoon : 020 808 2852


CREDITCARD

U kunt betalen met een MasterCard, American Express en Visa. U kunt uw creditcardgegevens via een beveiligde SSL-server invoeren. Dit herkent u aan de gesloten sleutel bovenaan uw scherm. Als de creditcardmaatschappij de betaling heeft goedgekeurd, versturen wij uw bestelling.

Wij berekenen geen extra kosten. U betaalt alleen de kosten die uw creditcardmaatschappij rekent.


PAYPAL

Betalen via PayPal is ook mogelijk. U kunt snel en eenvoudig een gratis PayPal-rekening openen via de website van PayPal. Om te kunnen betalen, koppelt u uw bankrekening of creditcard aan een PayPal-rekening. U hoeft niet eerst geld op een PayPal-rekening te storten. De betaling wordt direct afgeschreven van uw bankrekening of creditcard.

Wij berekenen geen kosten voor betalen via PayPal.


Bankoverschrijving

Alleen beschikbaar voor zorginstellingen. Neem hierover eerst telefonisch contact met ons op: 040-7370406 of 06-24765396. Zodra wij het bedrag op onze rekening hebben ontvangen, ontvangt u het artikel binnen 1 a 2 werkdagen bij u thuis of op het door u aangeven afleveradres. Overschrijvingen: ABN AMRO
NL77ABNA0442811837. Vermeld tevens uw bestelnummer.


Opmerking;

Wanneer u niet tevreden bent over uw aankoop of u wilt uw aankoop ruilen, dan kunt u binnen 14 dagen uw aankoop retourneren. Na ontvangst krijgt u dan uw aankoopbedrag terug of ruilen wij uw aankoop kosteloos om.
Wanneer U een artikel retourneert, zijn de verzendkosten voor Uw rekening.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »