GROTE MATEN WINKEL


Onze Grote maten winkel in Veldhoven

In onze grote maten herenwinkel hebben wij een groter aanbod dan in onze webshop. Zo hebben wij in onze winkel een hele grote collectie jeansbroeken, grote maten herenshirts van Casa Moda, grote maten polo`s en sweaters van Redfield en grote maten kostuums van KMS. Deze artikelen zijn niet beschikbaar op onze website. Wij kunnen u garanderen dat wij de VOORDELIGSTE grote maten heren speciaalzaak zijn van de Benelux met deskundig advies en de beste service.

Winkel actie: Gratis T-shirt(s) per besteding van €100

In onze winkel krijgt u per besteding van €100 een gratis T-shirt in uw maat t.w.v. minimaal €13. Er geen limiet vastgesteld. Hoe meer u besteedt in onze winkel, hoe meer gratis T-shirts u in uw maat gratis krijgt. Dit is de service van Mister Big winkel in Veldhoven.

Mister Big Groten maten heren winkel

Mister Big Groten maten heren winkel


Mister Big Winkel

De Run 4479
5503 LS VELDHOVEN
NEDERLAND
040-7370406
+31-6-24765396
Grotere kaart weergeven


Openingstijden winkel

Donderdags 10:00 - 17:00
Vrijdags 10:00 - 17:00
Zaterdags 10:00 - 17:00

Aangepaste winkel openingstijden

Woensdag 20 december: Geopend


Winkel assortiment

Wij hebben in onze winkel een groot assortiment herenkostuums, die niet verkrijgbaar zijn op de website omdat de broek en de jas vaak verschillen van maat. Daarbij hebben een groot assortiment overhemden van Casa Moda en Dagio in onze winkel.Winkel actie: Gratis T-shirt(s) per besteding van €100

In onze winkel in Veldhoven krijgt u per besteding van €100 een gratis T-shirt in uw maat ter waarde van minimaal €13. Er wordt geen limiet vastgesteld. Hoe meer u besteedt in de winkel, hoe meer gratis T-shirts u in uw maat gratis meeneemt. Dit is de service van Mister Big winkel in Veldhoven.