Grote maten herenkleding

Hebt U dat nu ook, wil je een broek kopen en ze hebben je maat weer eens niet . Standaard herenkledingwinkels en webshops in Nederland verkopen doorgaans geen grote maten herenkleding.  Met een beetje geluk kunt U wellicht een 3XL vinden en heel af en toe een 4XL. En het lijkt wel dat het vinden van leuke en betaalbare kleding voor de man met een maatje meer steeds moeilijker wordt. Je zou toch verwachten dat de grotere winkels anticiperen op de werkelijkheid dat er steeds meer mannen zijn met een grote maat kleding. Het is voor te stellen dat u er moe van wordt om het juiste adres te vinden voor uw kleding.

Mister Big

Maar bij Mister Big te veldhoven bent U hiervoor wel bij het juiste adres. In onze winkel en webshop verkopen wij betaalbare grote maten herenkleding vanaf maat 2XL tot en met 10XL.
Mister big heeft een ruime keuze aan diverse modieuze gote maten lange en korte broeken, overhemden, polo's, T-shirts, jassen, vesten, jeans, sportkleding, onderbroeken, housepants en zelfs zwemkleding. 
Dus geen gedoe meer met te kleine kleding en zoeken naar bijv. een 5XL, bij ons kunt u zeker slagen in het vinden van passende grote maten herenkleding.

Webshop voor grote maten

De webshop misterbig.nl is altijd bereikbaar en bestelde kleding wordt gratis verstuurd bij een bestelbedrag boven de € 50, de kleding mag 1x gratis geretourneerd worden indien deze onverhoopt niet past of niet aan uw wensen voldoet.

Winkel in grote maten

Indien U zelf de kleding wilt uitzoeken en voor de aanschaf eerst wil passen, komt U dan naar onze winkel in Veldhoven, deze is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10:00-17:00 uur. Hier kunt U op uw gemak kleding uitzoeken en kunnen wij U met professioneel advies van dienst zijn.