Grote maten herenkleding Winkel

 

In onze grote maten herenkleding winkel in Veldhoven hebben wij een groot aanbod aan betaalbare kleding van 2XL tot en met 10XL. In onze Mister Big winkel geven wij u graag persoonlijk deskundig kledingadvies met de beste service. Wij kunnen u garanderen dat wij de VOORDELIGSTE GROTE MATEN SPECIAALZAAK VAN DE BENELUX zijn.

 


Winkel actie: Gratis T-shirt(s) per besteding van €125

In onze winkel krijgt u per besteding van €125 een gratis T-shirt in uw maat t.w.v. minimaal €13. Er geen limiet vastgesteld. Hoe meer u besteedt in onze winkel, hoe meer gratis T-shirts u in uw maat gratis krijgt. Dit is de service van Mister Big winkel in Veldhoven.


Grote maten herenjeans

In onze winkel hebben we een zeer groot aanbod van betaalbare grote maten jeansbroeken van 42” tot en met 62”.

 


Grote maten herenkostuums

Voor groten maten herenkostuums bent u bij Mister Big ook op het juiste adres. Wij verkopen alleen kostuums in onze winkel en zijn niet online te bestellen, omdat vaak bij kostuums de broek en kolbert van maat verschillen en omdat de juiste pasvorm zeer belangrijk is. Wij geven u daarom ook graag persoonlijk het juiste advies in de winkel.

 


Grote maten herenkleding

Verder hebben wij natuurlijk in onze winkel een uitgebreid assortiment grote maten herenshirts , grote maten polo's en sweaters, grote maten pantalons, grote maten chino's, grote maten sportkleding, grote maten riemen, grote maten bretels en grote maten ondergoed.


Grote maten herenkleding winkel

Grote maten herenkleding winkel

 

Mister Big Winkel

De Run 4479
5503 LS VELDHOVEN
NEDERLAND
040-7370406
+31-6-24765396Grotere kaart weergeven


Openingstijden Winkel

Donderdags 10:00 - 17:00
Vrijdags 10:00 - 17:00
Zaterdags 10:00 - 17:00

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »